mindfulnessMindfulnesstraining


Justin Cooper geeft mindfulnesstrainingen in Amsterdam west. Hij is een zeer ervaren trainer die ‘walks his talk’. Wat is mindfulness? De basis van Mindfulness is aandacht brengen in de enige tijd die we hebben om te leven: het huidige moment, ‘hier’ en ‘nu’.  Je bewust zijn van wat er gebeurt. Zonder aandacht missen we een zee van rijke ervaringen, dus het leven zelf!

mindfulnessMindfulness is nodig omdat we vaak op de automatische piloot leven en reageren vanuit oude patronen. Wij worden meegenomen door allerlei gedachten, we maken ons zorgen en herbeleven frustraties of lopen de hele tijd te mokken. Het huidige moment wordt amper ervaren omdat we er vaak niet helemaal bij zijn want wij hebben het druk, druk, druk. Dat kost energie, geeft spanning en is niet effectief. Je productiviteit gaat omlaag.

Door aandacht te geven aan wat we doen terwijl we het doen en door te onthaasten, komen we thuis in het leven zelf. Dat geeft energie en ontspanning en is wel effectief. Je productiviteit gaat juist omhoog.

Evidence based


mindfulnessEr zijn inmiddels honderden studies die de effectiviteit van mindfulness bewijzen. Deze onderzoeken laten zien dat verbetering van kwaliteit van aandacht leidt tot een verbetering van kwaliteit van leven. Tevens transformeert mindfulness de manier waarop je naar jezelf en naar de wereld kijkt en daar vervolgens op reageert.

Startdata en locatie


In verband met mijn drukke praktijk zijn er momenteel geen nieuwe mindfulness cursussen in groepsverband ingepland. Ik geef wel nog steeds mindfulness 1 op 1.

Kosten


De kosten voor particulieren bedragen €425,00 incl. BTW en werkmap en alle oefeningen.
De kosten voor bedrijven of op naam van de werkgever bedragen € 550,- excl. BTW

TIP: De mindfulness training draagt bij aan de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van medewerkers. Werkgevers hebben baat bij gezonde medewerkers en een laag ziekteverzuim. Op basis van de wet Verbetering Poortwachter en de Arbeidsomstandighedenwet hebben veel werkgevers budget voor ziekteverzuimpreventie. Vraag je werkgever een tegemoetkoming in – of volledige vergoeding van – de kosten.

Vergoeding


Steeds meer verzekeraars vergoeden deels of volledig de kosten van minfulnesstrainingen. Voor actuele informatie kijk naar de zorgwijzer.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek


Het is mogelijk om een kennismakingsgesprek te hebben als je twijfelt of mindfulness iets voor jou zou kunnen betekenen en/of je het fijn vindt om eerst kennis te maken met de trainer.  Contactgegevens zijn hier.

Aanmelden


Aanmelden kan via mijn mindfulness website.

Locatie


De training wordt gegeven in in mijn praktijk aan de Balboastraat 20-C6, 1057 VW Amsterdam.

Mindfulness course - Justin Cooper - Balboastraat 20-C6, 1057 VW Amsterdam

Mindfulnesstraining – Justin Cooper – Balboastraat 20-C6, 1057 VW Amsterdam

Zie de googlemap hieronder