OWN it! mannencirkel in Amsterdam

OWN it! mannencirkel Amsterdam

OWN it! mannencirkel


OWN it! is een nieuwe mannencirkel in Amsterdam west. We starten op 17 januari, komen maandelijks bij elkaar en er is plek voor maximaal 8 mannen. OWN it! is een uitnodiging om eigenaarschap te nemen van jouw leven en alles wat je daarin voelt, tegen komt en ervaart.

Own je kracht en ook je kwetsbaarheid, own je potentieel en ook je onzekerheden, own je verlangens en ook je angsten, own je dromen en je behoeftes. Laat jezelf zien en horen, geef ruimte aan dat wat er in jouw leeft. Geef ruimte aan jezelf door deel te nemen aan deze mannencirkel.

Hoe ziet zo een bijeenkomst eruit?

We beginnen met een begeleide meditatie om lekker te zakken en meer tot onszelf te komen. Vervolgens delen we met elkaar en ervaren de kracht van broederschap. Dit is aandacht voor elkaar zonder oordeel vanuit een diep respect en erkenning. Er is ook ruimte om een oefening te doen toegespitst op wat er zich aandient.

Een veilige plek

Hoog in het vaandel van Justin Cooper is het creëren van een veilige plek waar mannen waarachtig kunnen delen, zich laat inspireren en raken, opladen en rusten. Inspiratie, verdieping, verbondenheid, vrijheid, respect en liefde zijn sleutelwoorden.

Commitment

Om meer verdieping te creëren is deze mannencirkel niet vrijblijvend. Je wordt geacht om je op te geven voor een blok van 6 bijeenkomsten. Hierdoor kunnen we de kracht van broederschap meer ervaren en ons meer verdiepen in belangrijke mannelijke thema’s.

Kosten

De kosten bedragen €20 per bijeenkomst (€120 per blok van 6 sessies).

Tijd en Data

19.30 – 22.00 op 16 jan, 20 feb, 20 mrt, 17 apr, 15 mei, 19 jun, 17 jul, (aug slaan we over), 18 sep, 16 okt, 20 nov & 18 dec

Opgeven en contact

Als je wilt meedoen aan een blok van 6 bijeenkomsten kun je je opgeven via de mail (justin@modernehypnotherapie.nl) . Meld a.u.b. je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en de reden waarom je wilt meedoen. Alvast bedankt! Mocht je vragen hebben dan kun je mij mailen of bellen op 06-12560631.