Heel erg bedankt voor de fantastische begeleiding tijdens de Vaderwond retraite, hoe je dingen invoelt en aanvoelt, ongekend! Sinds het weekend lukt het steeds beter om naar mijn lijf te luisteren en stapjes terug te doen. Alsof dat hele strenge, het moeten, wat ik van mijn vader overgenomen had milder is geworden.”

Read more

Lieve Justin

Lieve Justin, dank voor je bezielde aanwezigheid en krachtige, heldere interventies afgelopen weekend. Al integrerende voel ik de diepte van wat er aangeraakt, losgemaakt en geland is in mijn wezen.”

Read more

Nog een keer enorm bedankt

Nog een keer enorm bedankt voor deze retraite. Het voelt als een soort afsluiting van het pad dat ik de afgelopen 4 jaren heb bewandeld over mijn moederwond en de relatie met mijn moeder. Ik ben begonnen met dit pad toen ik mijn relatie en leven onder ogen ging kijken. De steun die ik mocht ontvangen en ook het vastgehouden worden tijdens het weekend hebben mij diep geraakt. Het voelt alsof er nu een nieuwe fase aanbreekt. Dank ervoor.”

Read more

Nogmaals dank voor afgelopen weekend, het helen van de vaderwond.

Nogmaals dank voor afgelopen weekend, het helen van de vaderwond. Het was voor mij een heel bijzondere ervaring om zo specifiek met mijn vader te werken. Ik heb veel verschillende soorten retraites en workshops gedaan in persoonlijke (en professionele) ontwikkeling, maar het voelt voor mij alsof ik dit weekend een extra puzzelstukje heb opgehaald wat is vastgeklikt in mijn systeem. Ik ben oprecht completer en heb gisteren in een andere situatie mijzelf kunnen uitspreken op een manier die ik niet eerder heb gedaan. Heel trouw aan en dicht bij mezelf heb ik mijn waarheid kunnen spreken en op een nieuwere manier veilig voor mezelf kunnen zijn. Ik ben echt anders.”

Read more

Ik heb dieper kunnen ervaren hoe intens en indringend

Ik heb dieper kunnen ervaren hoe intens en indringend het voor mij als kleintje is geweest om mijn vader te hebben met de lasten die hij had. Hoe ik hem gemist heb, (zijn blik naar mij, zijn steun, zijn bescherming)  maar ook dat hij mij zo nodig had dat ik hem op afstand moest houden om van mezelf te kunnen blijven. Woorden zijn gebrekkig om dit echt te beschrijven. Maar wat ik ergens al wist is nu veel meer waar geworden. Dat geldt ook voor het begrip voor mijn vader; dat was er ergens wel en nu is het dieper ervaren; dit is het!  Dit is de man die hij was en hij is de vader die ik heb gekregen. Het beeld van de opstelling zakt dieper en dieper en voelt helend. Er is wel een stroom van liefde en die begint meer en meer voelbaar te worden. Er was in de groep ruimte en uitnodiging om tevoorschijn te komen als ik soms het gevoel had te verdwijnen, ook dat was enorm helend. Justin brengt een hele helder blik op verwarrende processen, dat is heel fijn!”

Read more

Justin kwam op mijn pad en via de Vaderwond

Justin kwam op mijn pad en via de Vaderwond van de man in mij kon ik, met liefde in mijn lichaam dieper afdalen om hier op aarde helemaal mijzelf te zijn om te belichamen wie ik ben. Het was bijzonder en met een warme buik voel ik de liefde die hij vertegenwoordigt in alle eenvoud als mens. Dank je Justin. Mijn proces voelt als af en ik hoop dat velen dat gevoel ook bij jou kunnen bereiken.”

Read more

Echt dankzij jouw bijdrage

Echt dankzij jouw bijdrage, dat liefde óók ruimte/ vrijheid vraagt. Ik kon mijn vergissing van het teveel voor mijn moeder moeten zorgen, begrijpen én loslaten. Totaal geen verwijten over en weer. Ik voel me weer dichter bij mijn moeder staan. En bij mijn dochter is het belangrijk om te “blijven” en ruimte te geven,  ook al is er veel stress in een stukje van onze geschiedenis geweest. Mijn dank is groot!!

Read more

Justin is een meester

Justin is een meester in het scheppen van een lichtvoetige sfeer om de relatie met je moeder aan te kijken en op een diepe laag te doorvoelen. Hij brengt zichzelf op een constructieve manier heel kwetsbaar in.”

Read more

Door de manier waarop

Door de manier waarop Justin de moederwond workshop begeleidde kon ik deze diepe wond in me voelen en erbij komen. Ik heb de wond aangeraakt en een stuk daarvan kunnen/mogen helen. Ik voel daar diepe dankbaarheid voor. Nadat ik het effect van de workshop had geïntegreerd voelde ik meer rust en zekerheid in mezelf. Justin heeft een grote rol gespeeld in wat bij mij is geheeld. Zijn manier van begeleiden vind ik helder, open en empathisch. Ik heb gemerkt dat hij zich openstelde en verbond met wat er in de groep leeft. Voor mij gaf Justin niet de workshop, hij was de workshop. Ik voelde zijn betrokkenheid bij dit (collectieve) leed. Juist daarom was deze workshop voor mij zo krachtig. Justin een man met een missie.”

Read more

Tijdens de workshop

Tijdens de workshop ‘Helen van de Moederwond’ heb ik mogen ervaren hoe diep de ‘niet vervulde behoefte’ aan liefde en aandacht voelbaar is in mijn systeem. Tijdens de workshop kon ik die behoefte erkennen en daardoor dieper gaan voelen in deze symbiose dynamiek met de moeder (en later met andere vrouwen). Justin en Marcel bieden een veilige space waarin doorleefde kennis wordt gecombineerd met gerichte oefeningen die mij in de ervaring brachten. Als je de kans krijgt om deel te nemen aan een workshop, dan doe het. Het zorgt voor inzicht, helderheid en ruimte.

Read more

I was so impressed

I was so impressed from the first minute on, how fast and effectively Justin led us into the deepest emotional states meeting our own mothers. We went into our childhood with such a clear structured frame that everybody felt safe enough to surrender completely to the invitation to feel the emotional situation of our mothers and of us as children as well. Everybody was deeply touched because of perhaps the deepest feelings and compassion we ever felt. Very transformational indeed. Thank you so much dear Justin for developing such a tool in order to transform whole groups into more compassion and love for our mother and for ourselves so that we can give it forward now in every single encounter. “

Read more

Diep respect

Diep respect en dankbaarheid voor jullie dierbare brothers Justin Cooper en Marcel Timmer, voor jullie present zijn, space holding, veilige bedding waarin wij vrouwen mogen zakken, mogen zijn, kunnen helen.

Read more

Afgestemdheid en liefde

Dank je wel voor je fijn afgestemdheid en Liefde waarmee je alles doet. De ontvouwingen in de trancedans waren een grote verrassing en opschoning. Heel heel dankbaar voor, geeft een grote bevrijding in mijn wezen van stukken waar ik steeds maar niet verder mee kwam.”

Read more

It’s been months now

It’s been months now that I’ve had your therapy treatment and I feel great. I’ve been fully off cigarettes and I don’t crave them either! Thanks for helping me through this! I’ve spread the word about your talents so maybe some of my colleagues will try to see you.  

Read more

After difficult times in our marriage

After difficult times in our marriage we met Justin and he helped us understand the barriers which we built unconsciously by the time. Justin also empowered us to overcome these barriers and issues by using the power of love we have for each other. The peaceful atmosphere and unique techniques that Justin used during our sessions made our healing process faster. As a result, we continue our journey with a beautiful addition to our family as we are expecting a baby boy! Thank you Justin 🙂

Read more

Thanks so much for your help, I’m doing great! Haven’t had a cigarette since before our last session! I feel fantastically free!!!!!! The first thing I did was go to all my favorite spots and the hardest areas I loved to smoke before, to get the hardest part over with. I even booked myself a little holiday  to test my strength to see if I seriously kicked it.  The beach was another one of my favorite spots to smoke. I did it all and am happy to report I am no longer a smoker! Thank you so much

Read more