OWN it! mannencirkel Amsterdam

Mannenwerk avonden: The empowered & loving man


De huidige groep is vol tot juni 2021. Je kunt je opgeven voor het nieuwe blok dat begint in juli 2021.

The world needs men who celebrate their manhood, who can be both sensitive and strong, both wise and crazy, both male and female. We need a new example of masculinity, one that honours our wounds and failures, as well as our qualities, power and beauty. This new man is being born out of the ashes of the old, and that is happening in our lifetime. If there is one thing the world needs now, it is that men are standing up to their greatness, to be warriors of the heart and caretakers of the earth. It is our future that is at stake, and the future of our children. Ton van der Kroon

Wil je als man echt in je ware kracht gaan staan dan heb je twee dingen nodig. Dat zijn waarachtige broederschap die je helpt om je mannelijke energie te ownen en kanaliseren en daarnaast een oprechte en authentieke verbinding met je zachte kant. Dit is de kern van deze maandelijkse avonden mannenwerk:

1. Broederschap:

Je hebt een plek nodig waar je samen met andere mannen, jouw broeders, echt jezelf kunt zijn en eigenaarschap kunt nemen van je leven en alles wat je daarin voelt, tegen komt en ervaart. Dit geldt ook voor dat wat je niet aan gaat in je leven en dat wat je vermijdt, verdooft en afweert in jezelf. Dit kan angst en onzekerheden, rouw en verdriet, boosheid en confrontaties zijn. Ik noem dit OWN it! Samen met je broeders kun je dit allemaal aan in jouw tempo en op jouw manier.

2. Verbinding met je zachte kant:

Wanneer mannen onder elkaar hun emoties toe laten en zich kwetsbaar durven op te stellen komen we in contact met onze zachte kant en dit werkt heel bevrijdend en helend. We kunnen dan meer gaan zakken in de zachte, dragende en verbindende kracht van onze vrouwelijke energie waar we ook over beschikken. En voor de duidelijkheid is er helemaal niets zwaks aan gezonde vrouwelijke energie, deze hebben we echter nodig voor draagkracht en bedding. Onze mannelijke energie moet zich daarin wortelen.  Als dat niet gebeurt staan we als mannen niet in onze kracht. Of we trekken ons terug en maken ons kleiner of we blazen onze mannelijke ego op en maken ons groter. Beide zijn onzeker en in de basis zwak.

Onze authentieke mannelijkheid is dus krachtig en van binnen zacht.

Thematieken die aan bod zullen komen zijn o.a.

  • richting en daadkracht
  • de kracht vinden in je kwetsbaarheid
  • aanwezig zijn
  • leren blijven staan in verbinding
  • helderheid en transparantie
  • je gevoelens en emoties doorvoelen
  • schaduw mannelijke en vrouwelijke energie
  • rusten en leren ontspannen met je broeders
  • vrijheid in verbinding (in o.a. relaties)

Een veilige plek

Voor mij is het creëren van een veilige plek waar mannen waarachtig kunnen delen en uiten, zich laat inspireren en raken, opladen en rusten belangrijk.

Voertaal is in het Engels

De voertaal is in het Engels. Mocht je soms de woorden niet kunnen vinden in het Engels dan kun je altijd even overgaan naar het Nederlands. We komen er wel uit:-)

Commitment

De mannenwerk avonden zijn een doorlopende activiteit die om commitment vragen. Als je wilt deelnemen aan de groep moet je je opgeven voor een blok van 6 maandelijkse avonden. Er is plek voor maximaal 8 mannen.

CORONA:

De groep zal online gehouden worden tot dat de Corona maatregelen worden versoepeld.

Tijden

De deur (of de Zoom meeting) gaat om 19.30 open zodat je rustig en bakje thee kunt drinken voordat we beginnen om 19.45. We eindigen om 22.00.

WOENSDAGAVOND groep (deze groep is vol tot juni 2021)

13 Januari, 17 Februari, 17 Maart, 14 April, 12 Mei & 16 Juni 2021

VOLGENDE BLOK v.a. JULI 2021

14 juli, 11 augustus*, 15 september, 13 oktober, 10 november, 15 december

* de sessie in augustus zal sowieso online gehouden worden vanwege de vakantieperiode

Locatie

Mijn praktijk: Balboastraat 20-C6, 1057 VW Amsterdam.

Investering

De investering bedraagt €195,- voor het hele blok

Contact

Je kunt mij mailen naar justin@modernehypnotherapie.nl of bellen op 06-12560631.