IK BEN LEVEN – Levenskrachtritueel cursus v.a. 15 april & 16 september en GRATIS online proefles op 14 maart


Ik ben een gezegend mens. Mijn werk was al lang een uit de hand gelopen hobby en passie wat helemaal niet als werkt voelt, maar nu voelt het alsof de kraan van leven nog meer opengedraaid is. Met een grote innerlijke glimlach en ‘humbleness’ kondig ik mijn eerste cursus Levenskrachtritueel aan vanaf 15 april. Er zijn 8 online sessies en 2 losse oefen- en verdiepingsdagen verspreid over 2 maanden.

Ik kan zeggen met mijn hand op mijn hart dat het levenskrachtritueel ‘life-changing’ is. Van alles wat ik ooit heb gedaan in mijn leven heeft dit ritueel de grootse en krachtigste bewustzijnsshift gecreëerd.

Wat is het levenskrachtritueel?

Het levenskrachtritueel is een meditatie en gebed in beweging ontwikkeld door Dirk Oellibrandt van Life Projects in België. Het beschrijft het kosmische scheppingsverhaal waarbij je door het maken van eenvoudige bewegingen (oersymbolen), in een diepe bewustzijnsstaat komt. De symbolen komen uit verschillende wijsheid tradities vanuit het oosten en westen en vormen samen een taal die elk lichaam en elke ziel zich herinnert.

Vier jaar geleden toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het levenskrachtritueel kon ik meteen voelen hoe krachtig het is. Het wakkerde iets in mij aan wat ik toen niet kon benoemen…. maar nu wel.

Het brengt je in verbinding met je oorsprong, je diepe natuur en je ware potentieel. Je zinkt in een ontspannen en vredig staat van zijn, je komt thuis in de totaliteit van leven dat je bent.

Hoe werkt het?

Bijzonder is dat het allemaal gebeurt op onopvallende wijze ver buiten de kaders van de mind. Het energetische intelligentieveld van het levenskrachtritueel prikt onopgemerkt door de sluiers van je overlevingsmechanismes heen. Je diepe angsten en overtuigingen komen te baden in een zacht, maar krachtig veld van intelligentie en oorsprongsbewustzijn.

Zodoende laat het ritueel je ervaren wat niet meer klopt in je leven, waar je dingen nog doet vanuit een oude energie of mindset die niet meer bij je passen, die je niet meer dienen. Het nodigt je uit om leven dieper toe te laten.

Ik voel de aanwezigheid van de natuurelementen, de steun van de spirits en ben dankbaar voor hoe leven door mij heen stroomt.

Let op, de doorwerking is niet altijd leuk

Wanneer je regelmatig het levenskrachtritueel oefent zul je merken dat je echt uitgedaagd wordt om leven meer toe te laten. Dat kan een intens proces zijn dat je ego niet leuk gaat vinden. Datgene wat niet meer klopt in je leven, waar je nog gehecht aan bent, komt centraal te staan op de radar van je bewustzijn. Je kunt er niet meer omheen.

Wanneer je de volle bereidheid hebt om JA te zeggen tegen de bewustzijnsshift die zich aandient dan zal het leven zich op natuurlijke wijze verder ontvouwen. Je zult dan voelen net als ik en vele anderen dat de kraan van leven meer opendraait.

Wat geeft het je?

 • Het geeft je meer vitaliteit en levenskracht
 • Een vredig en tevreden gevoel dat leven goed is
 • Een diepe initiatie in de oorspronkelijke eenheid met hemel, aarde en de levenselementen
 • Een diepe verbondenheid met je spirituele voorouders
 • Directe aansluiting op de grote levensbron
 • Het maakt tijdloze wijsheid in je wakker

Het belang van integratie

Mocht je zelf coach, therapeut of trainer zijn zul je merken dat jouw energieveld en bewustzijn van waaruit je werkt groter en dieper wordt. Wat je doet heeft meer impact, mits het expanderende van het levenskrachtritueel geïntegreerd en belichaamd wordt. Het licht en bewustzijn moet namelijk in de materie komen en dat begint bij jouw aarde kern in je lichaam. Daar zal veel aandacht voor zijn tijdens de cursus.

Inhoud van de lessen

 • Tijdens de onlinelessen zullen we de LKR bewegingen stap voor stap leren en kun je meteen zelf thuis oefenen. Dat is de bedoelingJ
 • Je wordt als het ware geïnitieerd in het energieveld van het LKR
 • We zullen de meditaties met de symbolen zowel zittend als liggend doen.
 • Tijdens een van de live oefen- en verdiepingsdagen zullen we oefenen met de door energiemeester Tareth gemanifesteerde geluiden, specifiek resonerend met de symbolen

Voor wie is deze cursus?

 • Iedereen mag meedoen dus wees welkom, je hebt geen voorkennis nodig
 • Misschien heb je het levenskrachtritueel ooit gedaan en wil je er meer in verdiepen
 • Of misschien heb je ervaring met meditatie maar nog niet de juiste vorm gevonden die bij je past.
 • Of misschien ben je op zoek naar iets vernieuwends en verdiepends wat je naar de ‘next level’ kan brengen op jouw pad.

GRATIS online proefles op 14 maart

Ben je geïnteresseerd in het LKR maar wil eerst ervaren hoe het is voordat je je aanmeldt dan doe mee met de gratis online proefles op 14 maart van 20.00 – 21.15 met uitloop tot 21.30. Je opgeven kan via de mail (justin@modernehypnotherapie.nl)

Praktische info cursus VOORJAAR

De online sessies vinden plaats op 15, 22 & 29 april en 6, 20 & 27 mei, en 3 en 10 juni van 20.00 – 21.00. Deze zullen worden opgenomen. Na afloop ontvang je de link. Mocht je een keer verhinderd zijn dan kan je de sessie terugzien.

De live oefen- en verdiepingsdagen vinden plaats op 10 mei en 21 juni van 10.00 – 17.30 en zijn inclusief lunch.
De locatie is De Oase, Geer 374243 JS, Nieuwland

Praktische info cursus NAJAAR

De online sessies vinden plaats op 16, 23 en 30 september, 7, 21 en 28 oktober & 4 en 11 nov van 20.00-21.00. Deze zullen worden opgenomen. Na afloop ontvang je de link. Mocht je een keer verhinderd zijn dan kan je de sessie terugkijken.

De live oefen- en verdiepingsdagen vinden plaats op 12 oktober en 23 november van 10.00 – 17.30 en zijn inclusief lunch.
De locatie is Land in Zicht, Achterhoekerweg 19, 3826 NA, Amersfoort.

Investering

De investering bedraagt €475,- voor 8 onlinesessies inclusief link naar de opnames en 2 live oefen- en verdiepingsdagen inclusief 2 x heerlijke lunch.

Contact

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij mailen naar justin@modernehypnotherapie.nl of bellen op 06-12560631.