OWN, LOVE & HEAL it workshops

OWN, LOVE & HEAL it workshops


Deze workshops hebben afwisselende thema’s gerelateerd aan het ownen, liefhebben en helen van onze mannelijke en vrouwelijke wonden. Ze zijn gericht op het herstellen van ons enorme potentieel om te leven vanuit ons hart, krachtig en geaard, waarbij onze mannelijke en vrouwelijke energie in balans zijn en elkaar dienen.

Procesdagen

Het zijn procesdagen voor mannen en vrouwen die volop ruimte geven voor je eigen proces en voor verdieping en inspiratie. Hiervoor hebben we elkaar nodig om elkaar te spiegelen, raken en inspireren.

Data en thema’s

De workshops zijn van 10.00 – 17.00. De deur is open vanaf 09.30 zodat je eerst een kopje thee kunt drinken voordat we beginnen.

15 september: The father wound

Een vader die niet echt aanwezig en emotioneel beschikbaar was laat ook een diepe wond in ons achter. Deze wond is onlosmakelijk verbonden met de moederwond. Een kind wil gezien, erkend en gewaardeerd worden door zijn vader. Hierdoor ontwikkelen we zelf-vertrouwen en eigen waarde. Waneer dit ontbreekt jagen we dit na buiten onszelf, of we het geven het op en trekken ons terug. In beide gevallen staat de mannelijke energie niet sterk. De vaderwond en de onderlinge dynamiek tussen onze mannelijk en vrouwelijke energie wil gezien en gevoeld worden. Laten we deze wond ownen, liefhebben en helen!

17 november: No more wounded story

Deze workshop gaat over het ontmaskeren en onthullen van jouw gewonde verhaal. Weet je, het verhaal over jezelf dat je laat voelen als een slachtoffer. Het herschrijven van dit verhaal, zonder de pijn te bagatelliseren, is bevrijdend en helend. Het gaat om het aanboren van je eigen zelf-helend vermogen om je pijn te veranderen in kracht en je isolement te transformeren in verbinding.

Werkwijze

Op een intuïtieve manier werken we met wat er zich aandient in het energetische veld van de mannen en vrouwen die aanwezig zijn toegespitst op het thema van de workshop.

Naast een combinatie van adem- en lichaamswerk, groepshypnose en imaginatie, inner-child work, healing, beweging en meditatie zullen we elke dag een of twee opstellingen doen. De opstellingen staan in dienst van dat wat heling nodig heeft. Deze prachtige techniek leent zich uitstekend voor het werken met alle aspecten van de mannelijke en vrouwelijke energie.

Feedback

“I am completely fascinated by one of the OWN, LOVE & HEAL workshops. After spending several years agonizing over the feeling of being a fraud and dealing with my inability to internalise my own accomplishments and self-worth, I went to the “I want to break free” workshop. After that, I have a newfound sense of purpose and I am now able to embrace, acknowledge and celebrate my self-worth. Thank you, Justin, for sharing your knowledge and wisdom with me and for showering me with your kind and warm soul during the workshop. I can’t wait for many others. I only wish I had met you before. AHO! Thank you!”

Voertaal

De voertaal is in het Engels. Mocht je soms de woorden niet kunnen vinden in het Engels dan kun je altijd even overgaan in het Nederlands. We komen er wel uit:-)

Investering

De investering bedraagt €100,- per workshop. Als je je opgeeft voor 3 workshops krijg je €50 korting.

Contact

Je kunt mij mailen naar justin@modernehypnotherapie.nl of bellen op 06-12560631.